Lukalli er en ny generation af skincareprodukter. Et brand som sikrer, at du, som forbruger, er i de bedste hænder og at din hud får den bedste pleje og at vores miljø får det mindste fodaftryk.
Kvalitet
Lukalli har med sin stærke farmaceutiske tilgang til formulering af recepter skabt en serie af produkter, som giver din hud den bedste pleje. Produkterne er alle unikke og besidder forskellige egenskaber specielt formuleret til deres respektive indsatsområder. 
Effekten af produkterne er omdrejningspunktet og går hånd i hånd med den bæredygtige filosofi, som Lukalli bygger på. Lukallis grundlægger har nemlig en uddannelse som farmaceut fra Schweiz, hvilket har givet en dyb indsigt i plantebaserede medicinske produkter. Det er denne unikke viden, som Lukalli bruger i sin udvikling.
Bæredygtighed
Lukalli tror på, at en langt bedre bæredygtighed skabes ved at flytte produktion og forbrug tættere på hinanden. Derfor er ingredienserne i Lukallis produkter dyrket og produceret så lokalt som muligt. Vores virksomme Ingredienser er valgt ud fra deres egenskaber og det krav, at de skal kunne dyrkes bæredygtigt i Danmark.