Effekt
Pilebark er en af vores stjerneingredienser med masser af gode egenskaber og en helt igennem
 bæredygtig produktion. 

I vores skincareprodukter bruges pilebark blandt andet på grund af sine potente anti-oxiderende egenskaber. Disse gør pilen i stand til at indfange og neutralisere skadelige ROS-molekyler, som dannes i huden, når den ældes eller skades af eksterne faktorer såsom forurening. Dermed beskytter pileekstraktet mod dannelse af fine linjer og rynker og bidrager til at holde huden sund. Pilebarkekstraktet bruges også på grund af dens anti-inflammatoriske egenskaber, som virker ved at reducere antallet af cytokiner i huden. Dermed reduceres rødme og irritation og huden bliver beroliget og lindret. Dette gør også, at produkter med pilebarkekstrakt er velegnede mod akne og problemhud. 

Oprindelse
Pilebarkekstraktet som bruges i
Lukallis produkter stammer fra Ny Vraa Gård i Nordjylland hvor en gruppe passionerede iværksættere i 2011 startede virksomheden Salixin, som dyrker, høster og ekstraherer pil. 

Anekdote
Pilebark har været brugt som medicin siden 1500 år f.kr. mod smerter og inflammation og er et af de mest succesfulde naturmedicinske eksempler. 
Pil er en plante, som vokser sig ca. to meter høj og høstes hvert andet år. Hos vores producent 
dyrkes pilen økologisk og marken er et yndet tilflugtssted for rådyr og fasaner. ​​

Her bruger vi pilebarkekstrakt
Du finder pilebarkekstrakt i vores
Purifying facial cleanser, Anti-aging facial serum og Protecting day cream.